49 Bin TL Maaşla Çalışmak İster Misiniz? İş Fırsatını Sakın Kaçırmayın! İşte Detaylar...

49 Bin TL Maaşla Çalışmak İster Misiniz? İş Fırsatını Sakın Kaçırmayın! İşte Detaylar...

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, yüksek maaşlı iş fırsatları sunarak personel alımı yapacak. İşte detaylar: Adalet Bakanlığı, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde 32 yeni personel alımı yapacağını açıkladı.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, yüksek maaşlı iş fırsatları sunarak personel alımı yapacak. İşte detaylar:

Adalet Bakanlığı, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde 32 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar, yüksek maaşlı iş fırsatları sunarak dikkat çekiyor. Başvurular 20 Eylül'den itibaren başlayacak ve 4 Ekim'e kadar devam edecek.

Başvuru Şartları:

Başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları karşılamaları gerekiyor:

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  2. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak veya Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı web adresi üzerinden yapmalıdır.

Başvuruda İstenilen Belgeler:

Başvuru sırasında istenilen belgeler aşağıdaki gibidir:

  1. Güncel programlama dillerinden en az iki tanesine ilişkin belge veya belgeler.
  2. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda mesleki tecrübeye ilişkin kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi veya belgeler.
  3. Özel şartlarda istenilen sertifikalar ile bilgi ve tecrübeyi gösteren belgeler.
  4. Fotoğraflı ve detaylı özgeçmiş.
  5. Denklik gösterir belge.

Bu yüksek maaşlı iş fırsatı için başvurular, 20 Eylül'den itibaren başlayacak ve 4 Ekim'e kadar devam edecek. Başvuruların eksiksiz olarak yapılması önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.