Ghebreyesus, korona virüs testi pozitif çıkan biri ile temasa geçmesinin ardından kendisini karantinaya alıyor

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan biri ile temasa geçmesinin ardından kendisini karantinaya alacağını duyurdu.

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan biri ile temasa geçmesinin ardından kendisini karantinaya alacağını duyurdu.

Dünya Sağlık Örgütü’nde (WHO) yeni tip korona virüs (Covid-19) alarmı verildi. WHO Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, Covid-19 testi pozitif çıkan bir kişi ile temas kurduğunu öğrenmesinin ardından kendisini karantinaya alacağını duyurdu. Twitter hesabından paylaşım yapan Ghebreyesus, "Covid-19 testi pozitif çıkan biri ile temas kurduğum tespit edildi. İyiyim ve semptomum yok ancak kendimi karantinaya alacağım" ifadelerini kullandı. Ghebreyesus herkesin sağlık kurallarına uyması gerektiğinin önemli olduğunu belirterek, "İşte bu şekilde bulaşma zincirlerini kıracağız, virüsü bastıracağız ve sağlık sistemlerini koruyacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Makat Çatlağı Nasıl Geçer
Yaz Tatili Erkene Çekilecek Mi?
Öğretmen Atama Ve Yönetici Görevlendirme Sonuçları Açıklandı
Türk Yüzme Tarihinde Bir İ̇lk!
Polis Gazına Maruz Kaldıysanız Bu Formu Doldurun