Çukurca Belediyesinden Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi tarafından eğitim öğretim gören lise öğrencilerine üniversiteye hazırlık kaynak kitapları dağıtıldı.

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi tarafından eğitim öğretim gören lise öğrencilerine üniversiteye hazırlık kaynak kitapları dağıtıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar; Kaymakam Hasan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Derin ve Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ile birlikte ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilere belediye tarafından temin edilen liseye ve üniversiteye hazırlık seti dağıttıklarını söyledi. Başkan Ensar Dündar, "Ülkemizin okumuş gençliğe ihtiyacı var. Öğrencilerimize hedeflerini yüksek tutmaları çağrısında bulunduk. Onlar bizim geleceğimiz. Biz belediye olarak imkanlarımız dahilinde öğrencilerimize her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ise Kaymakam Kurt ve Belediye Başkanı Dündar'a desteklerinden dolayı öğrenciler adına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Açıköğretim Fakültesi Final Sınavları İ̇çin Geri Sayım Başladı!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Ösym Çıkışı!
Ortaokullarda yeni dönem! Milli Eğitim Bakanı duyurdu
CHP'li Halıcı'dan mülakat tepkisi!
Öğrenci Borçlarına Rahatlama Geliyor: 2 Milyar Dolarlık Borç Siliniyor!