Özel İ̇dare Ekipleri Köy Yollarını Açmak İçin Arı Gibi Çalışıyor

Karabük'te etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için Özel İdare ekipleri arı gibi çalışıyor.

Karabük'te etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için Özel İdare ekipleri arı gibi çalışıyor.

2 gün boyunca etkili olan kar yağışının ardından ulaşıma kapanan 166 köy yolundan 123'ü yeniden ulaşıma açılırken 43 köy yolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, gün içerisinde 36 köy yolunun daha ulaşıma açıldığı bildirildi. Böylece kent genelinde 166 köy yolundan 123'ü ulaşıma açılmış oldu. Yer yer kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı köy yollarında ekiplerin çalışmaları ise drone ile havadan da görüntülendi.

Karabük merkezde 4, Eflani ilçesinde 4, Eskipazar ilçesinde 12, Ovacık ilçesinde 11, Safranbolu ilçesinde 7 ve Yenice ilçesinde 5 olmak üzere 43 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunun ifade edildiği açıklamada, 13 greyder, 2 kar bıçaklama, 6 beko loder, 6 pikapla geriye kalan kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları
Yusuf Tekin’in Kısı Nihan Elif Yılbaşı Kutlaması
Ttb Yargılanan Öğrencilerin Yanında
Mülakat Mağduru Öğretmenler İ̇çin Emsal Karar
Biyolojik Silah Olarak Böcekler