Doğanşehir’de Bir Mahalle Karantinaya Alındı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesi, Covid-19 vakaları nedeniyle karantina altına alındı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesi, Covid-19 vakaları nedeniyle karantina altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesi'nde Covid-19 vakaları tespit edilmesi nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplanıp karar aldı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 9 Nisan 2021 tarihi saat 13.00'dan itibaren ikinci bir karara kadar 10 gün süre ile karantina kararı alınmıştır" denildi.

Sözü edilen mahalleye giriş ve çıkışlar acil durumlar hariç jandarma tarafından kısıtlanırken, mahallenin ihtiyaçlarının talep edilmesi halinde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılandığı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Eğitim Hakkı Engellenen Dr. İ̇lkay Çelik’in Yanındayız”
Annenin Diş Sağlığı Bebeği Etkiler Mi ?
‘mış Gibi’ Gülmek Bile Yetiyor!
Kalp Krizi Artışı Ve Ani Ölümlerin Covid-19 İ̇lişkisi Var Mı ?
Mardin’de Hekim Ve Sağlık Personeline ‘ölüm Tehdidi’