Kilis’te Bin 40 Personelin Katılımıyla Denetim Yapıldı

Kilis'in korona virüs rakamlarında çok yüksek riskli iller arasında bulunması nedeniyle bin 40 personelin katılımıyla denetim yapıldı.

Kilis'in korona virüs rakamlarında çok yüksek riskli iller arasında bulunması nedeniyle bin 40 personelin katılımıyla denetim yapıldı.

Kilis Valiliği koordinesinde Kilis merkez, Polateli, Musabeyli, Elbeyli ilçelerinde salgınla mücadele çerçevesinde bin 40 personelin katılımıyla toplu ulaşım araçları, işyerleri, kişiler, toplumsal etkinlikler ve izolasyon yükümlülüğü kapsamında denetimler yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Göz Alerjisi Mevsimi Başladı
Göz Doktorundan Mrhs İ̇syanı
Eğitim Hakkı Engellenen Dr. İ̇lkay Çelik’in Yanındayız”
Annenin Diş Sağlığı Bebeği Etkiler Mi ?
‘mış Gibi’ Gülmek Bile Yetiyor!