Ali Ataş’ın Yeni Takımı Tekirdağ Kapaklıspor Oldu

Kayserili genç forvet oyuncusu Ali Ateş, yeni sezon öncesinde Tekirdağ'ın Bölgesel Amatör lig temsilcilerinden Kapaklıspor ile anlaşmaya vardı.

Kayserili genç forvet oyuncusu Ali Ateş, yeni sezon öncesinde Tekirdağ'ın Bölgesel Amatör lig temsilcilerinden Kapaklıspor ile anlaşmaya vardı.

Son olarak Kepez belediyespor forması giyen Kayserili başarılı oyuncu Ali Ateş, 17 Nisan'da başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig maçları öncesinde 2. Bölge 6. Grup'ta Tekirdağ'ı temsil edecek olan Kapaklıspor ile anlaşmaya vardı. Kayseri Erkiletspor alt yapısından yetiştikten sonra Kayseri Şekerspor ve Kepez Belediyespor formaları giyen başarılı golcü, sezon öncesinde yeni takımı ile antrenmanlara başladı. Ali Ateş, önemli rakipler ile mücadele edecekleri ligde takımına üst düzey katkı sağlamak istediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Manisa FK'ya Ziyaret