Yüzme Yarışları Başladı

Kayseri'de düzenlenen Milli Takım Yıldız Genç Açık Yaş ve Tohm Baraj Geçme yarışları birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.

Kayseri'de düzenlenen Milli Takım Yıldız Genç Açık Yaş ve Tohm Baraj Geçme yarışları birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.

İki gün boyunca sürecek yarışlar İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'nın katılımlarıyla gerçekleşen açılış seremonisiyle başladı.

Ali İhsan Kabakcı, seremoni sonrasında yaptığı açıklamada, "7 şehir, 25 kulüpten 272 sporcuyu ilimizde misafir ettiğimiz için mutluyuz. Sporcularımız iki gün boyunca mücadele edecek, bu mücadele esnasında pandemi kurallarına tam manasıyla riayet ediyoruz, önceliğimiz sağlık" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Manisa FK'ya Ziyaret