Teşkilat yeni sezonu için geri sayım! Teşkilat Serdar’ın başına neler gelecek?

Teşkilat yeni sezonu için geri sayım! Teşkilat Serdar’ın başına neler gelecek?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek. Teşkilat yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Halit Başkan ve Yıldırım arasında neler yaşanacak? Teşkilat oyuncu kadrosuna hangi isimler katılacak?


TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek. Teşkilat yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Halit Başkan ve Yıldırım arasında neler yaşanacak? Teşkilat oyuncu kadrosuna hangi isimler katılacak?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Teşkilat yeni bölümleri ile heyecan dolu anlar sunmaya devam ediyor. TRT 1’in en iddialı dizisi konumunda bulunan Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı içerisinde görev yapan özel bir bölümdeki ekibin hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul ve Mesut Akusta’nın yer aldığı dizi yüksek prodüksiyon maliyetleri ile dikkat çekmişti. Bugüne kadar hiç işlenmeyen olayların anlatıldığı Teşkilat dizisi gerçek hikayelere dayanıyor. MİT’te görevli ajanlar tarafından aktarılan bilgiler ışığında hazırlanan senaryo, aksiyon ve gerilimi bir arada sunuyor. Teşkilat yeni sezon bölümlerinde Yıldırım karakterini canlandıracak olan Gürkan Uygur’da seyircinin heyecanlanmasına neden oldu. Usta oyuncunun intikam planı ve teşkilat içerisindeki konumu merak ediliyor. Ayrıca, ekibin yeni müdürü Halit’in sert girişi de dengelerin alt üst olacağının sinyallerini veriyor.

Teşkilat yeni bölümü hangi gün? Teşkilat 15. bölümü yayınlanacak

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisi 14. bölümü ile final yapmıştı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Pazar akşamları ekrana geliyor. Sezona geç başlamasına rağmen kısa süre içerisinde seyirci kitlesini oluşturmayı başardı. Aksiyon yüklü sahnelerin eksik olmadığı yapımda siyasi içerikli mesajlarda veriliyor. Teşkilat yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu haline gelmişti. TRT tarafından yapılan açıklamaya göre Teşkilat 15. bölümü 26 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek. 

Teşkilat Serdar ve Yıldırım’ın ortak hikayesi…

Teşkilat dizisinin ana karakterlerinden Serdar’ın Polonya’da olması yeni sezonun en önemli olayı olacak. Serdar, geçmişini ve kimliğini unutacak. Hafızası kaybolmuş bir şekilde hayata tutunmaya çalışan Serdar, geçmişten gelen bir tanıdık sayesinde parçaları birleştirmeye çalışacak. Teşkilat üyeleri ise silah arkadaşlarını aramaktan hiç vazgeçmeyecek. Öte yandan diziye yeni dahil olan Yıldırım karakterinin hikayesi de ana konuya eklenecek. Yıldırım, intikamını almak için her yolu deneyecek. Halit Başkan’ın tüm çabalarına rağmen pes etmeyeceğini kanıtlacak. Yıldırım ve Serdar arasındaki gizli bağ ise zamanla açığa çıkacak.
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.