Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacısı için şok itiraf! Panorama programında her şey açıklandı! Ortaya çıkan detaylar şoke etti..

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacısı için şok itiraf! Panorama programında her şey açıklandı! Ortaya çıkan detaylar şoke etti..

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacısı için şok itiraf! Survivor'da yarışmacı olan Batuhan hakkında dikkat çeken yorumlamalarda bulundu. Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyayı resmen salladı. İşte detaylar...

Ekranların reyting rekorları kıran ve TV8 kanalında izleyicileriyle buluşan Survivor Panaroma yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Her bölümde farklı olaylar yaşanan ve mücadelenin hat safhada olduğu programda yer yerinde oynamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir olaya imza attı. Batuhan hakkındaki bilinmeyen gerçekleri bir bir ortaya döktü ve açıkladı. Ödül oyunlarından dokunulmazlık serüvenlerine kadar çokça farklı yarışmaların olduğu Survivor’da Batuhan itirafı resmen şoke etti. 

Survivor Panaroma programına konuk olan Acun Ilıcalı birçok yorumlamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu’nun ‘’Abi ben Batuhan’ı Survivor tarihine damga vuracak isimlerden biri olarak görüyorum’’ demesi üzerine Acun Ilıcalı ‘’ Ben de sezon sonunda Batuhan’ın yapmış olduğu mimikleri için bir VTR hazırlıyorum’’ dedi. 

jnfjjgm.jpg

Hakan, Batuhan için sözlerine devam ederken: ‘’Çok başarılı bir cast olduğunu düşünüyorum, sen bekliyor muydun?’’ sorusuna Ilıcalı ‘’ Bu kadarını ben de beklemiyordum’’ yanıtını verdi. Batuhan’ın çıkışlarından bir hayli etkilenen Ilıcalı birçok yorumlamalarda bulundu. 

Ilıcalı bir sonraki cümlesinde ‘’Ben bir yarışma yapacağım, Survivor tarihi hakkında ödüllü bir yarışma olacak. Nasıl olur?’’ diye sordu. Bu soruya karşılık ise Hakan: ‘’ Çok iyi olur abi’’ yanıtını verdi.  

utjujtjuttujutgk.jpg

Batuhan’ın yaptıklarından ve yeteneklerinden dolayı bir hayli etkilenen Ilıcalı şok itiraflarda bulundu. Bunlar üzerine sosyal medyada Panaroma’nın bu bölümü çok konuşuldu ve yorumlandı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.