Herkes Alabilecek! Vodafone, Turkcell, Türk Telekom’dan 1-5 veya 15 GB Bedava İnternet Paketi! Detaylar Haberimizde…

Herkes Alabilecek! Vodafone, Turkcell, Türk Telekom’dan 1-5 veya 15 GB Bedava İnternet Paketi! Detaylar Haberimizde…

Koronavirüs salgını ile tüm dünyayla birlikte ülkemizde de uzaktan eğitime geçilmişti. Haliyle öğrencilerin internete olan ihtiyaçları arttı. Bu durum sebebiyle kotalar yetersiz kalınca cep telefonu operatörlerinin hediye internet kampanyaları da hızla gündeme gelmeye başladı. Abone çekmek isteyen operatörlerin rekabet yarışı tüketicinin de işine yaradı.

Operatörlerin müşterilerinin internet ihtiyacını giderebilmek ve daha fazla abone çekebilmek için çıkarttıkları bu kampanyalara katılım sağlayabilir, bedava internet fırsatlarından yararlanarak fazla miktarlar ödemekten kurtulabilirsiniz. Bu durum cep telefonu operatörleri Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom arasındaki rekabeti de artırdı. Türkiye'de en çok aboneye sahip olan cep telefonu operatörü olan Türk Telekom, sil süpür uygulaması ile kullanıcılara 10 GB'a kadar bedava internet kazanma fırsatı sunuyor.

Türk Telekom’dan 10 GB Bedava İnternet!

Türk Telekom’un sahip olduğu sil süpür uygulaması, abonelere 10 GB’a kadar bedava internet kazandırma fırsatı sunuyor.

Vodafone’dan 15 GB Hediye İnternet!

Vodafone’un uygulamasında yer alan hediye çarkı ile müşterilere günlük 1 GB, 2GB, 5 GB ve 10 GB hediye internet kazanma fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda Vodafone, uygulama linki üzerinden yakınlarını Vodafone müşterisi olmak için davet eden insanlar için de 15 GB bedava internet kazanmayı mümkün kılıyor.

Farklı operatör abonesi olan bireyler de bu kampanyadan yararlanabilecek. Hattını Vodafone’a taşıyan tüm müşteriler 3 ay boyunca geçerli olacak ve ayda 5 GB olarak hatlarına yansıtılacak bu hediyeden yararlanabilirler. Vodafone merkezlerinden hattınızı taşıyabilirsiniz.

1 GB olarak verilen bedava internet, e-fatura yolunu talep eden müşterilere her ay verilecek. Bu kampanyaya dahil olabilmek için faturalı olmak yeterlidir.

Turkcell Bedava İnternet!

Turkcell’in abonelerine sunmuş olduğu birçok bedava internet kampanyası bulunmakta. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen müşteriler uygulama üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Faturalı hat sahiplerine özel olarak sağlanan JOKER kampanyası, müşteriler aylık ödedikleri faturalardan fazla ödeme gerçekleştirirler ise JOKER mesajını göndermesinin ardından bedava internet kazanma imkanı sağlayan bir kampanyadır.

Fizy Üyeliği İle 1 GB Bedava İnternet!

Fizy ile sadece müzik dinleyerek bedava internet kazanmak mümkün. Müşteriler ne kadar çok müzik dinlerse o kadar çok internet kazanma hakkı elde edebilmekteler.

  • 100 ile 249 arasında dinlenen müzikler için 250 MB,
  • 250 ile 499 arasında dinlenen müzikler için 500 MB,
  • 500 ve daha fazla dinlenen müzikler için ise 1 GB bedava internet verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.