Beyzade Kayabaşı: İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Yeni Bir Başlangıç Olacak

Beyzade Kayabaşı: İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Yeni Bir Başlangıç Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ve ilçe yönetimi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tüzük çalıştayına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ve ilçe yönetimi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tüzük çalıştayına katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in ev sahipliği yaptığı etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

BAŞAKŞEHİR İLÇE KADROSUNDAN ÇALIŞTAYA GÜÇLÜ DESTEK

Çalıştayda Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı'na,  İl Başkan Yardımcısı Murat Bakir, önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Erdemir, önceki dönem İlçe Sekreteri Cenk Söbe ve Hukuk Komisyon Üyesi Yusuf Ayar da eşlik etti. Çalıştay CHP'nin kurumsal yapısını geliştirmek ve değişim sürecini desteklemek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYI HAZIRLIKLARI

Çalıştaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, 4 Eylül'de gerçekleştirilecek Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde başlatılacak olan İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nın, partimizin ve ülkemiz için yeni bir değişim sürecinin başlangıcı olacağını vurguladı. Bu süreç, partinin kurumsal gelişimini ve değişimini sağlayacak bir fırsat sunacak dedi.

TÜZÜK VE ÖRGÜT RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kayabaşı, ilçelerinin kuruluşundan bu yana tüzük kurultayları ile ilgili görüş raporlarını, danışma kurulları raporlarını ve örgütlerinin beklentilerini çalıştayda aktardıklarını belirtti. Bu sürecin, partinin daha iyi bir işleyişe kavuşmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIN

Başakşehir İlçe Başkanı Kayabaşı, 4 Eylül'e kadar İstanbul il ve ilçe örgütlerine gönderilen linkler aracılığıyla, görüş ve önerilerin İl Başkanlığı ile paylaşılabileceğini hatırlattı. Bu fırsatın, partinin gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Kayabaşı son olarak, çalıştayın ve başlatılacak olan kurultayın partiye, örgüte ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.