Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti

Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti

44 yaşında hayatını kaybeden Umut Avcı, 15 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Oyuncu Umut Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi, Avcı'nın sosyal medya hesabından "Canımız Umut'umuzu kaybettik" ifadesiyle duyuruldu.

44 yaşında hayatını kaybeden Umut Avcı, 15 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Oyuncu Umut Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi, Avcı'nın sosyal medya hesabından "Canımız Umut'umuzu kaybettik" ifadesiyle duyuruldu. Avcı, beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncu Levent Can, Avcı ile yıllar önce bir tiyatro oyununda birlikte rol aldıklarını belirterek, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: "Çok üzüldüğüm bir haber bu... Yaklaşık 7 yıl önce 'Guguk Kuşu' oyununda aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim."

UMUT AVCI KİMDİR?

Umut Avcı, 24 Şubat 1980 tarihinde Edirne'de doğdu. Avcı, "Esaretin Bedeli", "Takım Çantası", "Sürüden Ayrılan Geyikler", "Orijinal Kopya" ve "Guguk Kuşu" gibi pek çok tiyatro oyununda sahne aldı. Ayrıca "Hep Yek 2" (Operatör Doktor), "Ver Kaç" (Yancı), "Ailece Şaşkınız" ve "Bir Zamanlar Kıbrıs" gibi yapımlarda da rol aldı. Son olarak TRT1'in "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde Şoför Hamit karakterini canlandırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.