Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell  Mart 2021 Ücretsiz İnternet Dağıtıyor! Hemen Alın

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell Mart 2021 Ücretsiz İnternet Dağıtıyor! Hemen Alın

Tüm operatörlerden ücretsiz olarak internet nasıl alınır? Bedava Turkcell interneti nasıl alınır? Bedava Vodafone net nasıl alınır? Bedava Turk telekom interneti nasıl alınır?

Her dönem mobil operatörleri ücretsiz olarak interneti kullanıcılara sunmaktadır. Ücretsiz olarak sunduğu bu internetleri kendi uygulamalarından veya belirli bir yere sms göndererek alabiliyoruz. An itibariyle ile yeni gelen haberler operatörlerin ücretsiz olarak internet dağıttığıdır. 1 GB ile 10 GB arasında değişkenlik gösteren Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom operatörlerinden nasıl ücretsiz internet alınır sorusunun detaylarını inceleyelim.

Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom operatörleri kullanıcılara ücretsiz olarak GB dağıtmaya başladı. Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom şirketlerinden gelen müjdeye göre 1 GB ve 10 GB arasnda ücretsiz olarak internet dağıtımı kullanıcılara yapılacak. Pandemi sürecinin etkisiyle operatörlerin net dağıtımına başlaması, aboneler için olumlu bir hareket oldu.

Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom Ücretsiz İnternet Dağıtıyor!

turkcell-turk-telekom-ve-vodafonedan-ucretsiz-internet-kazanabilirsiniz.jpg

Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom operatörleri an itibariyle ücretsiz olarak hediye GB dağıtıyor. Pandemini etkili olduğu bu süreçte operatörler, aboneler için sosyal medyadan uzak kalmasın ve bol bol video izlesin diye ücretsiz olarak GB dağıtımına başladı.

Turkcell Mart 2021 Ücretsiz İnternet Paketi

Milyonlarla abone bulunan Turkcell operatörü, artık kullanıcılara Mart ayında'da ücretsiz olarak GB dağıtımına başladı. Ücretsiz olarak GB elde etmek için yapmanız gereken şey basit. Öncelikle Turkcell'e özel BIP uygulamasını indirmeniz gerekiyor. İlk indirmeye özel 1 GB net kazanabilirsiniz. Ayrıca Fizy gibi diğer uygulamalara sahip olanlar da ekstradan GB kazanabilecek.

Türk Telekom Mart 2021 Ücretsiz İnternet Paketi

Her hafta Türk Telekom mobil uygulaması sayesinde ücretsiz olarak kazı-kazan şeklinde GB dağıtan operatör, Mart ayında ekstradan net dağıtımına başladı. Uygulamayı indirerek haftalık veya aylık olarak ücretsiz bir şekilde internet kazanabilirsiniz.

Bimcell Mart 2021 Bedava İnternet Paketi

Ucuz paketleriyle dikkat çeken operatör Bimcell, Mart ayında da ücretsiz olarak GB dağıtımına devam ediyor. Bimcell'e özel olan uygulama Yanımda uygulamasını indirerek 1 GB veya 10 GB arasında ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom uygulaması üzerinden sil süpür yaparak her çarşamba veya perşembe günü ücretsiz olarak GB kazanabilirsiniz. 1 GB veya 10 GB arası değişkenlik gösterir.

Vodafone Mart 2021 10 GB Ücretsiz İnternet

Vodafone Çarkıfelek uygulaması sayesinde 1 GB ile 10 GB arasında ücretsiz olarak internete sahip olabiliyorsunuz. Vodafone yanımda uygulamasını indirmeniz ve çarkı çevirmeniz gerekmektedir. Her hafta yeni ve bol hediyeleriyle karşınıza çıkmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.