Milli Gururumuz: Etlik Ülkü Ocakları Lideri Kerim Yazıharman ve İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz'den Milli Karate Sporcularına Destek Gecesi

Milli Gururumuz: Etlik Ülkü Ocakları Lideri Kerim Yazıharman ve İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz'den Milli Karate Sporcularına Destek Gecesi

Etlik Ülkü Ocakları'nı yöneten Kerim Yazıharman ve iş insanı İbrahim Murat Gündüz, milli sporcularımıza destek olmak amacıyla nezih bir akşam yemeği tertip etti.

Etlik Ülkü Ocakları'nı yöneten Kerim Yazıharman ve iş insanı İbrahim Murat Gündüz, milli sporcularımıza destek olmak amacıyla nezih bir akşam yemeği tertip etti.

Etlik'te faaliyet gösteren Ülkü Ocakları'nın lideri Kerim Yazıharman ve Adana'nın önde gelen iş insanlarından İbrahim Murat Gündüz, Macaristan'da gerçekleştirilen ve ülkemizin madalya ile dönmesini sağlayan kıymetli karate sporcularımız ve onları yetiştiren kıymetli antrenörlere anlamlı bir yemek organizasyonu düzenledi.

Bu yıl Macaristan'nın ev sahipliği yaptığı Dünya Karate Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıran sporcularımız ve onların başarılarına katkı sunan değerli antrenörlerimiz adına, Karate Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ercüment Taşdemir ile birlikte, Ülkücü hareketin içinden gelen ve Etlik Ülkü Ocakları'nı yöneten Kerim Yazıharman ve Adanalı tanınmış iş insanı İbrahim Murat Gündüz, milli sporcularımıza destek olmak amacıyla nezih bir akşam yemeği tertip etti. Etkinlikte 50'ye yakın davetli ağırlandı ve Yazıharman ile Gündüz, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığına aday olan Ercüment Taşdemir'e de başarılar diledi.

ab2ad630-1722-4e07-8bbf-4f84d4e3af51.jpeg

Gecenin ilerleyen saatlerinde, Kerim Yazıharman, İbrahim Murat Gündüz, Ercüment Taşdemir ve Kocaeli Kağıt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erçin, Macaristan'da bizleri gururlandıran Milli Karate Takımı sporcuları Eray Şamdan, Tuğba Yakan, Fatma Naz Yakan, Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş, Enes Özdemir ve onları yetiştiren değerli antrenörler Mesut Kolaylı ve İsmail Hakkı Bulut'a altın hediye ederek onurlandırdı. Bu coşkunun yaşandığı tören, Türkiye genelinde büyük ilgi gördü. Ercüment Taşdemir, bu özel jestin ardından, Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz'ü vakfın yönetim kuruluna davet etti ve ayrıca ikiliyi Nisan ayında Bulgaristan'da düzenlenecek prestijli uluslararası bir karate etkinliğine davet etti.

Yazıharman ve Gündüz, milli karate sporcularımızın her alanda üstün performans sergileyerekk bayrağını dalgalandıracağına olan inançlarını paylaşarak, ekibimize gelecek zaferler için iyi dileklerini sundu. Bu özel organizasyon, milli sporcularımızın motivasyonunu yükseltirken, karatenin ülkemizdeki gelişimine olan katkı da dikkatlerden kaçmadı.

Kerim Yazıharman'ın bu geceye damgasını vuran milliyetçi ruhu yansıtan konuşması, büyük beğeni ve takdir topladı; Yazıharman, milli takım sporcularımıza verdikleri emekler için şükranlarını ifade etti.

Etiketler

#ibrahim murat gündüz

#kerim yazıharman

#türkiye karate federasyonu

Linkler

https://tinypic.host/imuratgunduz/albums

https://imgpile.com/ibrahimmurat

https://bio.link/muratgnd/p/ibrahim-murat-gunduz-search-link

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum