Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve mutfak sanatları programı öğrencilerinin isyanı!!!

Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve mutfak sanatları programı öğrencilerinin isyanı!!!

Medyada son zamanlarda adından olumsuzluklar ile söz edilen Siirt üniversitesinde kurulan Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve mutfak sanatları programı öğrencilerinin isyanı!!!

Medyada son zamanlarda adından olumsuzluklar ile söz edilen Siirt üniversitesinde kurulan Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve mutfak sanatları programı öğrencilerinin isyanı!!! Bölüm kurulalı dört sene olmasına rağmen bir uygulama mutfağı bile olmayan, uygulamalarını misafir oldukları mutfaklarda bin bir zorlukla gerçekleştiren, yaptıkları uygulamalarda salçasını hatta tuzunu bile kendi ceplerinden ödeyen, tabağını çanağını çömleğini bin bir zorluklarla ulaştıkları firmalardan ücretsiz olarak karşılamaya çalışan, üniversite tarafından unutulan vefakar çalışkan öğrenciler bunlar.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu müdürlüğünden ve Gastronomi ve mutfak sanatları bölüm başkanlığından hiçbir destek anlamadıklarını üzgün bir dille anlatmaya çalışıyorlar: Her aşamalarında desteğine ihtiyaç duydukları Bölüm Başkanını derslere bile girmeye fırsat bulamamasından ve her konuda onları yalnız bırakmasından duydukları üzüntü yüzlerinden okunuyordu.

siirt-001.jpg

Bölüm başkanının Üniversitenin Kalite Koordinatörlüğü görevi gibi zaten zamanının büyün çoğunluğunu ayırdığı Görevine rağmen aynı zamanda ısrarla bölüm başkanı olması bir koltukta iki karpuz taşınmaz atasözünün ve bölüm başkanının bölüme karşı ilgisizliğini açıklıyor aslında.

Öğrencilerin zamanlarının büyük çoğunluğunu harcadığı uygulama mutfağına bile fotoğraf çekmek dışında uğramıyormuş. Aslında foto herşeyi anlatmıyor mu " Hijyenin ön planda olması gereken mutfağa bile bonesiz eldivensiz girmesi"...!!!

Umarım Öğrencilerimiz hakları olan imkanlara ve işini hakkıyla yapabilecek yöneticilere biran önce kavuşurlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum