CHP'nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı: Özgür Özel'den İktidar Vurgusu

CHP'nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı: Özgür Özel'den İktidar Vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde Sivas'ta başlayan kurultayın açılış konuşmasında, Özel, CHP'nin Türkiye'nin birinci partisi olarak iktidar yürüyüşüne başladığını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde Sivas'ta başlayan kurultayın açılış konuşmasında, Özel, CHP'nin Türkiye'nin birinci partisi olarak iktidar yürüyüşüne başladığını vurguladı. "Bizim kurultaylarımız liderlerden talimat almaz, görev almaz. Görev verir" diyen Özel, partisinin iktidar olma hedefini net bir şekilde dile getirdi.

"CHP, İlk Seçimlerde İktidar Olacak"

Özgür Özel, konuşmasında CHP'nin Türkiye'nin iktidardaki en güçlü alternatifi olduğunu belirtti ve "Yapılacak ilk seçimde partimizi iktidar yapacağız" dedi. Yerel seçimlerde elde edilen başarıların ardından, CHP'nin artık Türkiye'nin birinci partisi konumunda olduğunu ifade eden Özel, "CHP, Atatürk'ün partisi olarak iktidara yürüme kararlılığındadır" şeklinde konuştu.

"Görevimiz İktidar Olmak"

Sivas Kongresi'ne atıfta bulunarak konuşmasına devam eden Özel, CHP'nin kurultaylarının tarih boyunca liderlerden talimat almadığını, görev verdiğini vurguladı. "Görevimiz, ilk seçimde iktidar olmak" diyen Özel, CHP'nin hedefinin artık diğer partilerle rekabet değil, kendi çıtasını daha da yükseltmek olduğunu belirtti.

"İktidar Yürüyüşümüzü Başlatıyoruz"

Konuşmasında Türkiye'nin bölünerek ve ayrıştırılarak yönetilme döneminin son bulmak üzere olduğunu dile getiren Özel, "Onların karşısında artık Türkiye ittifakı vardır" dedi. Ayrıca, Avrupa Birliği'ne tam üyelik hedefini de hatırlatan Özel, kurultayın devam edeceği Ankara'ya tüm delegeleri ve milletvekillerini davet ederek "İktidar yürüyüşümüzü Sivas'tan başlatıyoruz, kalkın Ankara'ya yürüyelim" ifadelerini kullandı.

Bu kurultay, CHP'nin hem kendi içindeki dönüşümü hem de Türkiye'nin geleceği için kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Özel'in liderliğinde başlayan bu yeni süreçte, CHP'nin iktidar olma yolundaki stratejileri merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.