Galatasaray'da Sol Kanat İçin Filip Kostic Harekâtı Başladı

Galatasaray'da Sol Kanat İçin Filip Kostic Harekâtı Başladı

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya Transferi Sonrası Galatasaray'da Yeni Hedef Filip Kostic. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferinin ardından sol kanatta oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçti. Yaz transfer sezonunun son günlerine girilirken, Sarı-Kırmızılı kulüp Filip Kostic'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferinin ardından sol kanatta oluşan boşluğu doldurmak için harekete geçti. Yaz transfer sezonunun son günlerine girilirken, Sarı-Kırmızılı kulüp Filip Kostic'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya gitmesinin ardından Galatasaray, Juventus'un gözden çıkardığı Sırp yıldız Kostic'i transfer listesine aldı.

Filip Kostic İçin Son Hamle: Galatasaray Israrcı

Sport Italia'nın haberine göre, Galatasaray, Filip Kostic transferini sonuçlandırmak için son bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Juventus'un bu sezon Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etmediği Kostic için Sarı-Kırmızılı kulübün oldukça ısrarcı olduğu belirtiliyor. Galatasaray'ın, İtalyan devinin kadroda düşünmediği bu oyuncuyu transfer ederek, sol kanattaki açığı kapatmayı planladığı ifade ediliyor.

Filip Kostic'in Geçen Sezonki Performansı

Juventus, Filip Kostic'i 2022 yılında 14.7 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Sırp oyuncu, geçtiğimiz sezon Serie A ve İtalya Kupası'nda toplam 33 maça çıkıp, 2107 dakika süre almıştı. Bu süre zarfında Kostic, 4 asist yaparak takımına katkıda bulunmuştu. Ancak bu performans, Juventus'un Şampiyonlar Ligi kadrosuna girmesi için yeterli olmadı ve kulüp, oyuncuyu gözden çıkardı.

Galatasaray, Filip Kostic'in transferiyle hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de daha güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılılar, sezonun son günlerinde bu transferi neticelendirip taraftarlarına önemli bir takviye haberi vermeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.