Türkiye-İzlanda Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Türkiye-İzlanda Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

A Milli Takım, İzlanda karşısında ilk galibiyetini arıyor.. UEFA Uluslar B Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Milli Takımımız, ikinci maçında İzlanda'yı İzmir'de ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maçında deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalan Türkiye, bu kez İzlanda karşısında galibiyetle sahadan ayrılmayı ve gruptaki ilk üç puanını almayı hedefliyor.

UEFA Uluslar B Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Milli Takımımız, ikinci maçında İzlanda'yı İzmir'de ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maçında deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalan Türkiye, bu kez İzlanda karşısında galibiyetle sahadan ayrılmayı ve gruptaki ilk üç puanını almayı hedefliyor. İzlanda ise güçlü kadrosuyla Türkiye'ye karşı zorlu bir mücadele vermeye hazır.

Maçın Başlama Saati ve Yayın Bilgileri

Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak bu kritik karşılaşma için geri sayım başladı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maç, İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Maç, TV8 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemliğini ise Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji yapacak. Yardımcıları ise Denis Rexha ve Ridiger Çokaj olacak.

Türkiye İçin Kritik Maç

İlk maçında aldığı beraberliğin ardından, A Milli Takım bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak gruptaki iddiasını güçlendirmek istiyor. İzlanda ise güçlü savunması ve tehlikeli hücum hattıyla Türkiye’ye zorlu anlar yaşatmayı planlıyor. İzmir’deki futbolseverler, heyecan dolu bu maça büyük ilgi gösteriyor.

MUHTEMEL 11

Türkiye: Mert Günok, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Zeki Çelik, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız

İzlanda ile 14. Kez Karşı Karşıya

A Milli Takımımız, İzlanda ile tarihindeki 14. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar İzlanda ile 12'si resmi, 1'i özel olmak üzere toplam 13 kez karşılaşan Türkiye, bu maçların 8'inde sahadan mağlup ayrıldı. Sadece 2 karşılaşmayı kazanabilen A Milli Takım, 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. İzlanda, Türkiye için daima zorlu bir rakip oldu ve geçmiş karşılaşmalar bu mücadelenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Son Karşılaşma 2019'da İzmir'de

İzlanda ile en son 2019 yılında, EURO 2020 elemelerinde H Grubu'nda İzmir'de karşılaştık. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan bu maç 0-0 golsüz beraberlikle sona ermişti. Bu sonucun ardından A Milli Takım, 23 puanla grubu tamamlayarak EURO 2020 biletini almayı başarmıştı. O maçta alınan sonuç, Türkiye’nin turnuvaya katılımını garantilemesi açısından büyük bir önem taşıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.