Garanti Bankası kredi kartı ve para kart kullananlar dikkat! 125 TL bonus son başvuru tarihi...

Garanti Bankası kredi kartı ve para kart kullananlar dikkat! 125 TL bonus son başvuru tarihi...

Milyonlarca vatandaşın kullandığı Garanti Bankası Para Kart ve Bonus kredi kartı kullananlar ile ilgili yeni bir gelişme! Garanti bankası Para Kart ve Kredi Kartı ile markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 250 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 20 TL, toplam 100 TL bonus verilecek. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 5 TL, toplamda 125 TL bonus kazanabilirsiniz.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, Garanti Bankası ile anlaşması olan  gıda marketi sektöründe tek bir seferde ve ayrı günler içerisinde yapılacak 250 TL ve üstü alışverişlere 20 TL, toplam 100 TL bonus verilecektir. GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 5 TL, toplamda 125 TL bonus verilecektir.

A101 MARKET VE MİGROS KAMPANYASI NELER?

A101 web sitesinden ilk 750 lira harcamanıza 75 TL bonus verilecektir. Kampanya dahilindeki işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'u kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. 75 TL bonus kazanmak için a101 web sitesi veya mobil uygulamasından GarantiPay ile ödeme tamamlanmalıdır.

Migros Toptan Marketler'den tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcama yapan kart sahipleri SMS ile veya BonusFlaş'tan katılarak 75 TL bonus kazanabileceği açıklandı. İşlemler mutlaka Garanti BBVA POS cihazları ile ödeme yapılmalıdır. Kazanılan bonus'lar ,15 Kasım-15 Aralık 2022 tarihleri arasında kullanılabilir.

GARANTİ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayabilir ya da GIDA yazıp 3340'a SMS gönderebilirsiniz. Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahil edilecektir.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

  • Kampanyada tüm işlemler 250 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 125 TL bonus kazanabilir.
  • Kazanılan bonuslar 3 Kasım-3 Aralık 2022 tarihleri arasında kullanılabilir. 3 Aralık 2022 tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar 4 Aralık tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanyaya FastPay ile yapılan işlemler dahil değildir.
  • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL'ye katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da EVET GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesi ile 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.